Lot 40
|
Venduehuis Den Haag & GlobeGuards veilen voor de Natuur | 15 mei 2021
update-catalogue
Verkocht
Een avondje Simonis & Buunk, kunst op niveau met wijn (1/2)

Steun GlobeGuards en haar 24 lidorganisaties

Met uw bod op dit lot kan GlobeGuards nog beter haar leden kennis en ervaringen laten uitwisselen, en deskundigheid op het gebied van fondsenwerving vergroten.

Als hoogste bieder bent u met een groep van maximaal 12 personen uitgenodigd voor een avond vol kunst bij uw veilingmeester Frank Buunk en zijn vrouw Mariëtte Simonis. Met op het programma: een masterclass Kunst & Markt, de workshop Echt & Vals en een wijnproeverij van Salentein.

U bent welkom vanaf 18:45 uur in één van de drie galeries van Simonis & Buunk in Ede. Frank en Mariëtte ontvangen u met koffie en taartjes en u krijgt de mogelijkheid om rond te kijken in de panden. Frank Buunk trapt af met een masterclass Kunst & Markt, een college dat hij vele malen deed voor masterstudenten Kunstgeschiedenis van de VU Amsterdam. In vogelvlucht wordt u mee op (tijd)reis genomen door de Nederlandse kunstgeschiedenis van de 18e, 19e en 20e eeuw, gecombineerd met een rondleiding. U komt erachter hoe in één leven zeven onbekende werken van Piet Mondriaan zijn ontdekt...

De avond wordt vervolgd met de workshop Echt & Vals, een beproefd concept waarbij uw oog voor kwaliteit en authenticiteit wordt getest. Welke rol speelt talent, ervaring en een goede intuïtie in het onderscheiden van echt en vals? De winnaar van de workshop ontvangt een kunstwerk of voucher ter waarde van 1.200 euro. De tweede en derde prijs bestaat uit wijn van Salentein.

We sluiten af met een feestelijke proeverij met wijn van Salentein, prachtige wijnen gemaakt aan de voet van het Andesgebergte in Argentinië. Met een glas in de hand kunt u napraten en rondkijken in de drie galeries. De avond is rond 23:00 uur ten einde, waarna u vrolijk naar huis gaat met een tas vol kunstinformatie van Simonis & Buunk.

Veilinglot ingebracht door GlobeGuards https://www.globeguards.nl/

€ 1.000,00
€ 2.000,00
€ 2.200,00

Hamerprijs: € 2.200

outbid-warning
Overboden